Küllü Ortaokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:25
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS BULUNMUYOR. GÜNDE İKİ DEFA DOLMUŞ SEFERİ YAPILMAKTA ANCAK SAATLER UYUŞMAMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR
Kontenjan Bilgileri: 120
Diğer Hususlar: ORTAOKUL İLKOKUL BÜNYESİNDE AÇILMIŞTIR. AYNI BİNADA EĞİTİM ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR.

Belgegeçer -

WEB - https://765869.meb.k12.tr

Adres - KÜLLÜ MAH. 48016 SK. İLKORTA OKUL BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM 08:30-15:25 40 DK ÖĞLE ARASI

Yerleşim Yeri - MERKEZE BAĞLI KÖY.

Ulaşım ŞAHSİ ARAÇLARLA. ARAÇ SAHİBİ OLMAYAN ULAŞIMDA SORUN YAŞAYABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL VE İLÇE MERKEZE 25-30 KM UZAKLIKTADIR. OTURDUĞUNUZ ADRESE GÖRE MESAFE DEĞİŞİR.